WIECZÓR BIZNESOWY „Sprzedaż i Marketing - zgrany duet w firmie XXI wieku”
Lady Business Club oraz Akademia Marki z Klasą zapraszają do udziału w wydarzeniu w ramach cyklu prestiżowych spotkań i konferencji dla biznesu, organizowanych w wybranych miastach Polski.
2016-05-10, 16:16

WIECZÓR BIZNESOWY

„Sprzedaż i Marketing - zgrany duet w firmie XXI wieku”

16.05.2016, godz. 18:30

Warszawa, Centrum Biznesowe Ogrodowa 58, ul. Ogrodowa 58

ON Marketing - wymagający, nieustępliwy, pędzi bez tchu, zawsze do celu, zdobywca...

ONA Sprzedaż - cierpliwa, spokojna, wpierająca, znajduje na wszystko czas, planuje długofalowo, porusza się małymi krokami, docenia każdą okazję, wynikami zapewnia firmie zyski

ONI - odwieczny i niezastąpiony duet w zdobywaniu rynku

Sprzedaż i Marketing, w małych i średnich firmach niedoceniani, niedostrzegani, często działają w kompletnej izolacji, nie rozumiejąc siły jaka tkwi w ich duecie.

Uczmy się od wielkich i tych, którzy mają największe doświadczenie w temacie, najlepsze osiągnięcia na rynku.

Wieczór jest również okazją do uroczystego finału XX i XXI Edycji Kursu budowania marki przedsiębirocy Personal Branding Bądź widzialną Marką. Wręczone zostaną certyfikaty oraz znak towarowy Marka z Klasą. Za wybitne osiągnięcia w budowaniu i rozwoju marki osobistej Kapituła Akademii Marki z Klasą przyzna prestiżowy tytuł i wręczy statuetkę Ambasadorka Klasy.

Lady Business Club i Akademia Marki z Klasą, swoimi działaniami pokazują jak ważne w odkrywaniu sensu życia jest wychodzenie poza potrzeby materialne i kierowanie się ku ogólnoludzkim wartościom dostępnym w kontakcie ze sztuką.

Prelegenci spotkania to znani eksperci w swoich dziedzinach:

ANNA JAKUBOWSKI - Dyrektor Generalna Coca-Cola Poland Services odpowiedzialna jest za Polskę oraz kraje bałtyckie.  Wcześniej od 2011 roku pracowała dla Coca-Cola Hellenic Bottling Company w Atenach na stanowisku International Group Marketing/Strategy Director. Jej doświadczenie zawodowe obejmuje także 20 lat pracy w Procter&Gamble, włączając w to także 5 lat w Polsce w okresie transformacji na początku lat 90-tych. W maju 2015 Ania dołączyła do Rady Nadzorczej Banku Millenium w Polsce.

Anna nieustannie angażuje się w działania na rzecz społeczności lokalnych, jest członkiem Rady Dyrektorów Amerykańskiej Izby Handlowej (AmCham) w Polsce, a także członkiem Międzynarodowego Stowarszyszenia Reklamy (IAA) w Polsce. Poza obowiązkami zawodowymi, Anna z pasją wspiera rozwój młodych przedsiębiorców, a także angażuje się w działania mające na celu umacniania pozycji ekonomicznej kobiet, między innymi poprzez wspieranie warszawskiego oddziału Global Shapers (ogólnoświatowej inicjatywy World Economic Forum), a w szczególności ich programu  «Mentors 4 Starters».

TEMAT WYSTĄPIENIA: Siła marketingu i jej wpływ na sprzedaż

MICHAŁ BANACH – ekspert badania emocji. Od 20 lat związany z mediami. absolwent Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej w Krakowie i Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie. Były Dyrektor III programu PR i Kanału TV Polsat 2. Wieloletni wykładowca Wyższej Szkoły Promocji w Warszawie. Obecnie Dyrektor Zarządzający Firmy Badawczej NEUROHM Polska.

W trakcie swojego wystąpienia przedstawi niesamowite i innowacyjne wyniki badań reakcji klientów i ich emocji na reklamy i przekaz tworzony np w mediach przez największe marki na świecie.

TEMAT WYSTĄPIENIA: Jak emocje klientów przekładają się na sprzedaż

Lady Business Club to pierwszy ogólnopolski, prestiżowy i elitarny klub dla kobiet biznesu - właścicielek firm – kobiet z klasą, ceniących ogólnoludzkie wartości w życiu i w biznesie.

Powstał pięć lat temu i działa zgodnie z misją zwiększania świadomości właścicielek firm w obszarze budowania rozpoznawalności i przewagi biznesowej poprzez promowanie sukcesów i wzmacnianie ich marki osobistej w świecie realnym oraz w internecie.

To również sieć społecznościowa, w której członkinie mogą nawiązać nowe, wartościowe kontakty biznesowe; to miejsce, które przyciąga kobiety świadomie budujące sieć kontaktów oraz rozwijające osobistą markę.

Akademia Marki z Klasą to jedyna w swoim rodzaju kompleksowa propozycja łącząca w procesie budowania osobistej marki działania komunikacyjne, wizerunkowe z rozwojem osobistym.  Akademię tworzy  sprawdzony zespół ekspertów w dziedzinach: personal branding, coaching, etykieta i savoir-vivre, osobisty marketing w sieci, e-wizerunek, stylizacja ubioru, stylizacja fryzury i wizaż, fotografia biznesowa. Akademia Marki z Klasą oferuje warsztaty grupowe oraz półroczny kurs budowania marki przedsiębiorcy, który rekomendowany jest właścicielom małych, średnich i dużych firm oraz freelanserom, którzy poprzez renomę i rozpoznawalność własnego nazwiska chcą dotrzeć do szerszego grona odbiorców oraz zwiększyć wartość swoich usług i produktów. Celem kursu jest wskazanie przedsiębiorcom rzeczywistych szans i wykorzystanie w rozwoju firmy wszystkich elementów brandingu to jest marka osobista, marka firmy, marka produktu i usługi. Efektem działań podjętych przez przedsiębiorcę jest stworzenie w odbiorze rynku spójnej, holistycznej marki przedsiębiorstwa, reprezentowanej przez markę osobistą właściciela.

Lady Business Club oraz Akademia Marki z Klasą znajdują się w porfolio marek spółki Business Unlimited (pozostałe marki: znak Marka z Klasą, tytuł Ambasadorka Klasy, portal biznesowy ladybusiness.pl)

Na spotkanie zapraszamy:

- członkinie Lady Business Club i ich gości

- uczestniczki kursu budowania marki Personal Branding Bądź widzialną Marką

- osoby rekomendowane przez członkinie Lady Business Club i uczestniczki kursu budowania marki Akademii Marki z Klasą

– właścicielki firm z minimum dwuletnim stażem w prowadzeniu własnej firmy

- menedżerki korporacji

Wstęp: 65 pln płatny przelewem przed spotkaniem: 87 1020 1185 0000 4902 0229 6390 lub 75 pln gotówką w dniu spotkania, członkinie Lady Business Club: 40 pln

Wymagana wcześniejsza rejestracja: marta.plowiec@ladybusinessclub.com

Prosimy o podanie imienia, nazwiska, nazwy firmy, e-mail oraz telefonu kontaktowego. Liczba miejsc ograniczona!

POTWIERDZENIE UDZIAŁU TYLKO DROGĄ MAILOWĄ!

Więcej szczegółów: http://ladybusiness.pl/warszawa-wieczor-biznesowy-sprzedaz-i-marketing-zgrany-duet-w-firmie-xxi-wieku/

Dagmara Kokoszka
Marketing Coordinator